Кожного місяця українці оплачують рахунки за газ, і окремо за його доставку, але відтепер деякі можуть цього уникнути.

Джерело Today.ua

Гроші. Кадр з ютуба

Велика кількість України обурені тим, що потрібно оплачувати рахунки за "блакитне паливо", а потім ще й за його доставку, але тепер деякі можуть уникнути двійної оплати. Як це зробити?

У мешканців України існує кілька методів зекономити на оплаті електроенергії. Вони можуть подати заявку на отримання фінансової підтримки та встановити у своїх оселях двозонні електролічильники. Проте, є також способи зменшити витрати на газ, зокрема, на його доставку. Це стосується українців, які не використовують "блакитне паливо", але мають газові труби у своїх домівках. Зазвичай такі особи також отримують рахунки за газопостачання. Щоб уникнути необхідності сплачувати за цю послугу, споживачі повинні офіційно відмовитися від підписки. У такому випадку їм потрібно буде розірвати угоду з постачальником газу. Для отримання повідомлення про припинення газопостачання громадяни України мають звернутися до газової компанії у своєму регіоні або місті. Після цього необхідно буде зв’язатися з оператором газорозподільчих мереж для завершення угоди.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Якщо споживачі не бажають повністю відмовлятися від газу, вони мають можливість сплачувати найменшу вартість за постачання «блакитного пального», якщо газ не використовується.

В Україні скасували один вид лічильників, у Знай.ua дізнайтеся, як доведеться платити по новому

Тариф на газ вже встановлений, дізнайтися деталі

Невже за світло ми платимо більше ніж потрібно, читайте деталі на Знай.ua