Державний поштовий оператор "Укрпошта" розпочав акцію, яка дозволить українцям суттєво заощадити на посилках. До кінця жовтня 2024 року клієнти компанії можуть придбати фірмове пакування зі знижками до 20%. Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти".

Завдяки акції "Знижки на паковання" клієнти можуть купити фірмові коробки та конверти за зниженою ціною. Ця пропозиція допоможе знизити витрати на відправлення посилок, а також забезпечити надійність і безпеку перевезення товарів. Фірмова тара відповідає всім стандартам якості, що значно спрощує процес сортування та доставки.

посилки

"Укрпошта" пропонує широкий вибір упаковок різних розмірів та типів зі знижками:

Ціни на коробки вказані за упаковку, яка містить десять одиниць. Знижки діють на всі види фірмового пакування, що значно полегшує процес відправлення посилок і робить його більш вигідним для клієнтів.

"Фірмова тара "Укрпошти" спрощує процес сортування та доставки, пришвидшуючи отримання відправлень і відповідає всім стандартам для захисту та безпеки посилок", — зазначають у компанії.

Акція діє до кінця жовтня 2024 року, тому бажаючим скористатися знижками слід поквапитися. Замовити пакування можна у відділеннях "Укрпошти" або через онлайн-магазин на офіційному сайті компанії.

Нагадаємо, Укрпошта дарує українцям тонометри та небулайзери: треба встигнути до 15 вересня

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк не братиме гроші за популярну послугу

Також, Нова Пошта спростила відправку посилок із Польщі: несподівано за дешевою ціною