мобільний зв'язок

Мобільний оператор Київстар оголосив про важливі зміни для користувачів послуги "SIM для пристроїв". З 11 вересня 2024 року зміняться умови тарифікації для абонентів передплати, що може вплинути на щоденне використання послуги.

Згідно з новими умовами, всі вихідні дзвінки, включаючи голосову інформацію, передачу даних та факсимільні повідомлення, будуть тарифікуватися за новим принципом. Вартість хвилини розмови буде списуватися в першу секунду кожної хвилини, і ця сума включатиме всі наступні секунди цієї хвилини. Таким чином, плата за кожну хвилину буде здійснюватися на початку розмови, що дозволить краще контролювати витрати.

На даний момент, щоденна плата за користування тарифом "SIM для пристроїв" становить 1 грн, що включає 30 МБ інтернету, 30 SMS та 30 хвилин для дзвінків у мережі Київстар. Ці ресурси надаються на добу і анулюються о півночі. Якщо ж цей ліміт буде вичерпано, за кожен додатковий мегабайт або хвилину доведеться платити окремо: 1 грн за МБ інтернету, 1 грн за хвилину дзвінка та 1 грн за SMS по Україні, а за міжнародні SMS - 2,20 грн.

Ця SIM-картка стає незамінною для тих, хто використовує розумну техніку у своєму домі або бізнесі. Вона дозволяє дистанційно керувати такими пристроями, як сигналізація, кондиціонери або GPS-трекери, отримувати сповіщення про потенційні небезпеки (наприклад, витік газу чи протікання води), або ж контролювати температуру в салоні авто і навіть блокувати двигун. Для підприємців ця послуга теж є вигідною — SIM можна вставити в касовий апарат чи торговельний автомат для забезпечення безперебійної роботи.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Щоб підключити послугу, достатньо придбати SIM-картку в магазині Київстар, вставити її в смартфон і набрати спеціальну комбінацію 929206#. Після активації, яка коштує 50 грн, картку можна вставити в потрібний пристрій і почати користуватися новими можливостями.

Нагадаємо, що робити, коли Київстар вимикає зв'язок і інтернет у відключення світла

Раніше ми розповідали, як не залежати від графіків відключень: у lifecell з’явилася нова послуга

Також, Київстар братиме гроші за важливу послугу: раніше була безкоштовною