Українців попередили про нововведення у правилах оплати рахунків за доставку газу. Які можливості відкрилися споживачам, розповіли на facebook-сторінці компанії "Газмережі".

Побутові споживачі зможуть оплачувати доставку газу "Національним кешбеком". Для цього необхідно зареєструватися в урядовій програмі через додаток "Дія" та накопичувати кешбек за купівлю українських товарів.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Долучіться до урядової програми в "Дії" за кілька секунд. І підтримуйте газівників, бо вони роблять усе можливе і неможливе, щоб у Вас вдома був газ", - йдеться у повідомленні.

Щомісяця кожен українець може накопичити до 3000 гривень кешбеку, які можна витратити як на купівлю товарів, так і на оплату різних послуг, зокрема комунальних.

Популярні новини зараз

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Показати ще

Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube

У рамках програми українцям повертається 10% від суми при купівлі українських товарів. Кешбек зараховується на спеціальну картку, що відкривається безкоштовно у банківських додатках, наприклад "Приват24".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготуйте пакет документів: "Газмережі" нагадали українцям про обов'язкову процедуру.

Також наш портал інформував, що приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіткнулися з шахраями, як убезпечити себе.