У Київській області планують підняти тариф на проїзд у маршрутках. Проєкт відповідного рішення опублікували на офіційному сайті Білоцерківської міської ради.

Тарифи на проїзд у маршрутках Білої Церкви востаннє переглядалися у травні 2022 року. За кілька років в Україні сильно зросли ціни на паливно-мастильні матеріали, що стало однією з головних причин перерахунку вартість проїзду.

Маршрутка. Фото: скрін youtube

Крім того, значно збільшились витрати на утримання та ремонт транспортних засобів, зокрема через подорожчання запчастин. У міськраді анонсували, що невдовзі тариф на проїзд у маршрутках становитиме 15 гривень з пасажира. Цей крок необхідний, щоб забезпечити безперебійні та безпечні перевезення пасажирів.

Маршрутка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Білоцерківської міської територіальної громади за одну подорож одного пасажира у розмірі – 15,00 грн", - йдеться в документі.

Наголошується, що новий тариф буде встановлено після затвердження цього проєкту рішення на найближчому засіданні виконавчого комітету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економічно обґрунтований тариф на громадський транспорт: де в Україні подорожчає проїзд.

Також наш портал інформував, безкоштовний проїзд, пільги на комуналку та юридичну допомогу: що мають знати українські пенсіонери.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього.