Українці отримають зимові виплати на підготовку до опалювального сезону Про це повідомляється на facebook-сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Мешканці прифронтових територій зможуть отримати фінансову допомогу від ЮНІСЕФ. Кошти призначені для підготовки до зими та успішного проходження опалювального сезону.

Виплати. Фото: скрін youtube

Перший етап виплати допомоги вже стартував у Дніпропетровській, Донецькій та Харківській областях.

"Почалися перші виплати для домогосподарств Дніпропетровської, Донецької та Харківської областей у межах спільного проєкту Мінреінтеграції та ЮНІСЕФ щодо підтримки сімей з дітьми у прифронтових районах України", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Опалення. Фото: скрін youtube

Розмір допомоги – 21 800 гривень на одне домогосподарство. У рамках програми планується надати підтримку 60 тисячам громадян, які мешкають на прифронтових територіях.

"Загалом у межах програми заходами підтримки щодо підготовки до зими 2024/2025 планується охопити до 60 тисяч мешканців прифронтових територій", - повідомили у Мінреінтеграції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Також наш портал інформував, десятки тисяч гривень крім зарплати: мобілізовані українці отримають одноразову допомогу, але суми будуть різні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.