Львівська міська рада виділила близько 1,8 млн грн містам Борислав, Буськ та Стрий, які допомагають Львову у вивезенні сміття.

3 вересня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання дотацій для підтримки місцевих бюджетів цих міст. Зокрема, Львів отримає 1 894 148 грн з міського бюджету на вивезення твердих побутових відходів в рамках Угоди про співпрацю, підписаної з містами Борислав, Буськ та Стрий. Борислав отримає найбільше - 37 448 грн., Буськ - 152 364 грн. та Стрий - 1 704 336 грн.

Гроші / фото: Pinterest

Кошти будуть спрямовані на розвиток соціально-економічного сектору цих міст як своєрідна компенсація за підтримку Львова у вирішенні сміттєвої проблеми.

Баки для сміття / фото: ШоТам

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Крім того, на початку листопада 2023 року депутати Львівської міської ради ухвалили рішення про створення нового комунального підприємства "Менеджер послуг з вивезення побутових відходів". Наприклад, з серпня 2023 року вартість вивезення сміття у Львові зросла на понад 30 відсотків.Наприклад, з серпня 2023 року вартість вивезення сміття у Львові зросла на понад 30 відсотків.

Нагадаємо, накопичення на старість це міф, експерти розбили надію громадян, навіть банківські депозити не врятують.

Гектар землі коштує все більше, які регіони пропонують найнижчі ціни- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми писали, власникам квартир і будинків потрібно сплатити ще більше грошей, про що попереджає влада українців.