З 11 вересня 2024 року Київстар змінює умови тарифікації для тарифу передплати SIM для пристроїв. Тепер вартість вихідних дзвінків, включаючи голосові, дані та факсимільні повідомлення, буде нараховуватися за першу секунду кожної хвилини.
Вартість наступних секунд вже включена у вартість цієї першої секунди. Зміни можуть вплинути на витрати абонентів, особливо для тих, хто часто використовує ці послуги.

"Київстар". Фото: скрін youtube

Окрім цього, з 1 листопада 2024 року Київстар розпочне тестування нових 4G-радіочастот у п’яти містах та районах України: Полтаві, Кропивницькому, Ужгороді, Житомирі та Житомирському районі. Це тестування передбачає перехід з технології 3G на більш швидкісний 4G інтернет.

Абоненти Київстар зможуть продовжувати користуватися дзвінками, повідомленнями та іншими мобільними сервісами, але швидкість інтернету буде значно вищою завдяки впровадженню 4G.

"Київстар", скріншот: YouTube

Для переходу на нову технологію користувачам потрібно увімкнути 4G на своїх телефонах або замінити стару SIM-карту на нову USIM безкоштовно. Нова SIM-карта забезпечить збереження номеру телефону та дозволить користуватися 4G послугами.

Популярні новини зараз

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Абоненти можуть замовити нову SIM-карту через відділення Укрпошти з безкоштовною доставкою або відвідати магазин Київстар.

Нагадаємо, "Київстар" без попередження підняв тарифи на 50 гривень: абоненти лютують

Раніше ми писали про те, що робити, коли Київстар вимикає зв'язок і інтернет у відключення світла

Крім того, Знай.ua повідомляв, з 6 серпня деякі тарифи не діятимуть: у Київстар запроваджують зміни