Сьогодні, коли вартість мобільного зв'язку вже давно подолала 100 гривень і продовжує зростати, пенсіонери та власники кнопкових телефонів стикаються з абсурдною ситуацією: вони сплачують за інтернет, який їм зовсім не потрібен.

Давайте розберемося, що пропонують українські оператори і як можна знайти вигідніші варіанти для економії.

Київстар

На сайті "Kyivstar" можна вибрати два тарифи, спеціально створені для пенсіонерів та людей з інвалідністю І-ІІІ груп, за 140 та 175 гривень на місяць. Найдоступніший із них – за 140 гривень, включає 6 ГБ інтернету, безкоштовні дзвінки всередині мережі, 60 хвилин на інші номери та 60 СМС по країні.

Kyivstar

Є також менш відомий тариф – "LOVE UA Базовий" за 75 гривень на місяць. Він включає безкоштовні дзвінки всередині мережі, 75 хвилин на інші номери та 6 ГБ інтернету. Але цей тариф доступний лише за індивідуальною пропозицією, яка надходить у вигляді СМС. Тому варто стежити за повідомленнями або зателефонувати оператору, щоб дізнатися, чи потрапляє ваш номер під цю пропозицію.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Vodafone

Vodafone рекомендує відстежувати СМС, щоб не пропустити тариф за 80 гривень. На сайті компанії можна знайти тарифи за 150, 180 і навіть 200 гривень на місяць.

мобільний зв'язок

Lifecell

У Lifecell мінімальний тариф становить 160 гривень на місяць. Однак є послуга Хендмейд, яка дозволяє самостійно вибрати потрібні опції. Наприклад, дзвінки лише всередині мережі «Лайфсел» коштують 100 гривень, а додавання 100 хвилин на інші номери збільшує тариф до 130 гривень.

Нагадаємо, "Київстар" без попередження підняв тарифи на 50 гривень: абоненти в люті

Раніше ми писали, як не залежати від графіків відключень: у lifecell з'явилася нова послуга

Крім того, Знай.ua повідомляв, Vodafone пропонує номери з новим кодом: як це вплине на ваш зв'язок