ПриватБанк обмежує картки клієнтів через неіснуючі борги

Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк встановлює обмеження на картки клієнтів через прострочені борги, яких насправді не існує. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін". Українець поскаржився на блокування кредитного ліміту на його картці ПриватБанку. За його словами, це сталося після того, як він скористався способом ідентифікації через BankID. У додатку "Приват24" також з'явилося повідомлення про прострочену заборгованість, якої насправді немає.

На Колю Сергу напав "проросійський агент" просто під час виступу

Коля Сєрга. Фото: youtube

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" Коля Серга розповів цікаву історію, яка з ним та його командою "Культурного десанту" трапилася у прифронтовій Дружківці. Артист на початку повномасштабного вторгнення організував "Культурний десант", у рамках якого українські музиканти їздять на прифронтові території з невеликими концертами та морально підтримують військових. Під час одного з таких виступів для військових він зіткнувся з проросійською бабусею.

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Українці, зима, дитина, фото: Знай.ua

У серпні синоптики лякали українців заморозками на вересень. Але зараз багато хто ще догулює пляжний сезон біля морів та річок України. Також зараз припинилися відключення світла за графіком, але енергетики обіцяють, що за мінусових температур взимку, ризик того, що українці будуть без світла збільшиться. Так що ж скажуть синоптики тепер про ранні заморозки та ранню зиму. Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, що жодних зимових явищ в країні поки що не очікується. До того ж, за її словами, будь-які прогнози щодо того, коли будуть заморозки й сніг, можна отримати тільки за 5 діб.

Комунальники хочуть підвищення тарифів на 75%

Платіжки за комунальні послуги Фото: скрін youtube

Нещодавно було поставлено запитання заступнику міського голови Кременчука Івану Москалику, після прийому громадян на Молодіжному, у контакт-центрі №1 що до підвищення цін за комунальні тарифи. Заступник міського голови звернув увагу на те, що на жаль, на сьогодні жоден з діючих тарифів на комунальні послуги не є економічно виправданим. Це стосується всіх сфер – від тарифів на теплову енергію та централізоване опалення, до тарифів навіть на вивезення сміття.

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Людина тримає військовий квиток в руці

Цього року Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького відзначився несподіваним зростанням кількості вступників-чоловіків старшого віку. Цей тренд особливо помітний на фоні воєнного стану в Україні, що підштовхує чоловіків до нестандартних рішень, щоб уникнути мобілізації. Декілька чоловіків вирішили повернутися до навчання для отримання відстрочки від призову. В соцмережах вже активно обговорюють і навіть жартують про "вікових" першокурсників цього коледжу.