Ціни на дизель в Україні трохи знизилися, і це, звісно, ​​не може не тішити водіїв. Наприклад, на найбільших заправках країни порівняно з минулим тижнем вартість дизпалива марки "Євро" опустилася на 1,2%, і тепер за літр доведеться віддати в середньому 55,02 грн замість колишніх 55,69 грн.

На АЗС KLO знижка трохи помітніша – там дизель подешевшав на 1,8%, тепер літр коштує 54,09 грн. У ОККО справи так само: мінус 1,8% у ціні, і за літр дизеля тепер попросять 54,99 грн. А ось на WOG ціни вирішили не чіпати – дизпаливо все ще вартує 55,99 грн за літр.

Щодо бензину в Київській області, то преміальний А-95+ можна знайти за ціною від 51,49 до 62,99 грн за літр, а звичайний А-95 варіюється від 52,99 до 60,99 грн залежно від заправки. Найдешевший варіант пропонує мережу "Маркет", а ось SOCAR залишається на вершині цінового діапазону.

Автомобілісти, які віддають перевагу газу, можуть знайти його в середньому за 34,19 грн за літр, а найкраща пропозиція знову у "Маркету" – 32,39 грн за літр, тоді як на ОККО та SOCAR ціна досягає 35,99 грн.

Популярні новини зараз

Зима прийде передчасно: які регіони накриють перші снігопади

Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші

Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

Отже, якщо шукаєте, де заправитися вигідніше, краще моніторити ціни, оскільки вони можуть помітно відрізнятися в залежності від заправки та регіону.

Нагадаємо, виходу немає: в Україні АЗС не доливатимуть палива на 5-6% менше

Раніше ми писали про те, що "Нафтогаз" оновив систему оплати рахунків: що потрібно знати споживачам газу

Крім того, Знай.ua повідомляв про 1 авто для великих сімейних поїздок, які не спустошать ваш бюджет