Шахраї постійно удосконалюють способи грабунку українців і часто система безпеки банку не в змозі повністю захистити рахунки клієнтів. У "Ощадбанку" розповіли, як убезпечити кошти на картці.

Насамперед слід запам'ятати й нікому не передавати паролі від мобільного банкінгу чи пін-код. Також не можна довіряти незнайомим листам або SMS із пропозицією відкрити посилання. Однак ці правила не завжди можуть повністю убезпечити від втрати грошей.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

У "Ощаді" заявили, що найбільш надійний спосіб захиститися від шахраїв – оформити страхування карток. Послугу можна оформити в будь-якому відділенні та тим самим убезпечити себе від багатьох ризиків.

У банку пояснили, що страхування покриває такі ризики, як шахрайство у торговельно-сервісній мережі, мережі Інтернет або при використанні банкомата.

Популярні новини зараз

Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді

Розслабитися на пенсії не вийде: ким зацікавиться ТЦК

Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт

Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Також страховка поширюється на шахрайство шляхом обману, наприклад коли на клієнта чинили психологічний тиск, виманили дані або зробили дублікат фінансового номера та вкрали кошти.

Крім того, в рамках послуги клієнтам покривають вартість перевипуску картки у разі втрати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ощадбанк спростив умови кредитування: кому видадуть гроші на пільгових умовах.

Також наш портал інформував, Ощадбанк почне брати з українців більше грошей: які послуги подорожчають.

Крім того, ми писали, "Ощадбанк" відмовляє у доступі до власних коштів та відмовчується: клієнти в паніці.