Голова правління Ощадбанку Сергій Наумов оголосив про нову іпотечну програму у своєму Telegram-каналі. Цей продукт може бути цікавим для тих, хто не підходить під умови державної програми єОселя, оскільки він доступний всім клієнтам, незалежно від наявності власного житла, без обмежень щодо вартості квадратного метра чи загальної площі.

На першому році процентна ставка складе 16,99%. З другого року вона буде складатися з фіксованої частини (4%), яка залишиться незмінною протягом дії кредитного договору, та змінної частини, що залежатиме від індексу UIRD3m — депозитних ставок фізичних осіб у 20 найбільших українських банках.

Ощадбанк / фото: відкриті джерела

Наумов також зазначив, що банк має свою іпотечну програму з фіксованою ставкою і надає кредити в рамках програми єОселя. Крім того, Ощадбанк підписав кредитну угоду з компанією ТОВ «ФРЕНДЛІ ВІНД ТЕХНОЛОДЖІ» для фінансування вітроенергетичних проектів.

Сума кредиту не була розголошена, але ці кошти підуть на придбання самохідного автокрана LIEBHERR LG 1750, що є важливим кроком у розвитку інфраструктури вітрової енергетики. Кредит видано в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Популярні новини зараз

Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

Нагадаємо, що робити, якщо гроші зникли з рахунку

Раніше ми писали про те, що "Ощадбанк" скасував комісію за популярну послугу

Крім того, Знай.ua повідомляв, 64 тисячі одразу на руки: правила виплат для українських сімей