В Україні динамічно змінюються цінники на товарах, зокрема доступністю не тішить м'ясо та продукти його переробки. Про це свідчать дані порталу "Мінфін".

Не кожен українець, особливо пенсіонер, може дозволити собі м'ясні продукти, оскільки ціни на них не стоять на місці та практично постійно "стрибають" нагору. Наприклад, у другій половині листопада фіксується зростання цін на сало, бекон та яловичину.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Ціни на яловичину

Середня вартість ребер збільшилася зі 167,82 до 168,95 гривні за кілограм. Водночас цінник на гуляш утримався на місці, якщо порівнювати з минулим місяцем – у середньому 301,32 гривні за кілограм.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач", що у жовтні продавався в середньому по 446,50 гривні, вже пропонується по 457,96 гривні за кілограм. При цьому в окремих торгових мережах цінник на продукт перевалює за позначку 479 гривень за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сало

Солоне сало відчутно побільшало, середня вартість "стрибнула" з 242,84 до 259,50 гривні за кілограм. В той самий час, домашнє сало подешевшало в середньому на 5 гривень і продається по 229 гривень за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від цін поколює в серці: за скільки можна купити кіло яблук, бананів та винограду.

Також наш портал інформував, майже 40 грн за пачку гречки: супермаркети підвищують ціни на крупи та консерви.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, інфляція розійшлася не на жарт: на що українцям доведеться витрачати більше грошей.