Департамент освіти та науки надав переліки навчальної літератури та навчальні програми, рекомендовані для використання навчальними закладами у 2021/22 навчальному році.

Для того, щоб упорядкувати літературу, потрібної для використання у навчальних закладах, Міністерство освіти і науки України надасть списки навчальної літератури та навчальні програми, рекомендовані Міністерством освіти і науки України для використання у навчальному процесі навчальних організацій у 2021 році.

Вони були вказані у відповідному листі Міністерства освіти і науки, яке також було надіслано на адреси місцевих органів управління освітою та до середніх та дошкільних організацій.

Рекомендований перелік включає, зокрема, списки викладацької літератури та навчальні програми для дошкільних, початкових, базових та середніх шкіл, а також списки літератури для учнів мов національних меншин та учнів з особливими освітніми потребами.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Міністерство освіти визнає, що списки рекомендованої літератури та програм доповнюються з новими назвами та оновлюються, щоб відображати дійсність штампів, передбачених для літератури та навчальних програм.

В результаті розгляду відповідних предметних (галузевих) експертних комісій переліки навчальної літератури та навчальні програми для використання у навчальному процесі навчальних організацій, рекомендовані Міністерством освіти і науки України, постійно поповнюються новими назвами, оновлені з урахуванням часу дії тарифів наданих навчальній літературі та навчальним програмам Міністерством освіти і науки України, та доступні в Інтернеті.

Нагадаємо, раніше Іспити-2022: школярам розповіли, до чого готуватися в новому навчальному році

Як повідомляв портал "Знай.ua",Львівські школярі здали ЗНО на 200 балів і розкрили секрети підготовки: "Можна без репетитора"

Також "Знай.ua" писав, що "Все про надходження-2021": абітурієнтам пояснили, як працює алгоритм адресного розміщення