На сайті українського президента з'явилася петиція з вимогою знизити тариф на електроенергію. Автор називає діючі розцінки грабунком.

Український уряд опублікував постанову про тарифи на електричну енергію для населення і ряду інших споживачів, які будуть діяти з 1 жовтня 2021 року.

Згідно з документом, Кабмін зафіксував ціну електроенергії для побутових споживачів на рівні 1,44 грн за кВт-год при обсязі споживання не більше 250 кВт-год на місяць включно з 1 жовтня 2021 року до 30 Квітня 2022 року.

Ціни на електрику, кадр з відео

Тарифи при цьому підвищувалися протягом півроку. Дані дії викликали невдоволення українців. Зокрема, 13 серпня Миколою Ісаєвим була опублікована петиція під назвою звичайний грабіж: жебраки українці платять за електрику значно більше, ніж європейці.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Він заявив, що українська влада знищує український народ. Також він закликав українську владу знизити тарифи вдвічі.

1.Забезпечити в Україні значне зниження тарифів на електрику, не менше ніж у 2 рази; 2.Забезпечити ретельний державний контроль за обґрунтованістю тарифів на електрику; 3.Забезпечити обов'язкове обговорення та узгодження з місцевою громадськістю зростання тарифів на електрику
, - йдеться в петиції.

Раніше повідомляли, 15 000 у ЗСУ замість 30 000: Зеленському запропонували скоротити осінній призов в армію, чого хочуть українці.

Як повідомляв Знай.uа, тарифи на комуналку зросли до 30%, а норма споживання-менше в два рази: українці вимагають терміново переглянути платіжки.

Знай.uа писав, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.