В одному з російських міст стався вельми кумедний курйозний випадок, там флешмоб "Я за тверезість" зіпсував п'яний чоловік.

Відео курйозного інциденту опублікував місцевий сайт.

Так, стало відомо, що учасники Ліпецького православного товариства "Тверезіння" влаштували акцію-флешмоб "Я за тверезість". Але, вони не очікували, що на флешмобі з'явиться місцевий алкоголік.

На опублікованому відео видно, як учасники акції з плакатом "Я за тверезість" ходять по вулиці і співають оптимістичні пісні. Але, раптом в ефір несподівано вривається п'яний чоловік, який представляється "алкоголіком з Єльця".

Флешмоб "Я за тверезість" зіпсував п'яний чоловік, скріншот

Відзначимо, що цю акцію провели в Тербунах і Єльці, вона присвячена Всеросійському дню тверезості. За словами організаторів, мета акції - привернення уваги місцевих жителів до проблем пияцтва та алкоголізму серед населення.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Під час бесіди з перехожими учасники розповідали про Всеросійський день тверезості і роздавали буклети про перевагу тверезого способу життя.

Нагадавши, що киянин виявив дивну бабусю на колінах: хустку, вуса і чоловічий бас. У мережі з'явилося кумедне відео викриття жебрака.

Також Знай повідомляв, що в гімназії з поглибленим вивченням мов зробили смішну помилку в простому англійському слові: поліглоти на мінімалках. Курйоз трапився під час першого дзвінка в місті Вінниця.