На сайті президента України з'явилася чергова петиція, і стосується вона обов'язкового постачання всіх закладів дошкільної освіти системами відеоспостереження.

Нова петиція належить Аліні Ігорівні Ханумак, і на сайті президента була опублікована в середу, 15 вересня. Батьки хочуть знати, що їхні діти постійно знаходяться в безпеці.

Петиція, фото: скріншот

Справа в тому, що в Україні на сьогоднішній день все частіше збільшується кількість випадків жорстокого поводження з маленькими дітьми. Це відбувається як з боку самих дітей, так і з боку вихователів. Найчастіше це словесні образи, і трохи рідше переходить до насильства фізичному.

дитсадок, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Встановити факт жорстокого поводження з дитиною, виходячи з об'єктивних обставин, майже неможливо, а тому винні залишаються безкарними і продовжують вчиняти протиправні дії, або ж навпаки, засуджуються невинні особи. При зверненні до уповноважених органів у разі жорстокого поводження з дитиною, у більшості випадків такі органи залишаються безсилими за відсутності відповідних доказів або ж просто не вчиняють жодних дій.

дитсадок, скріншот з відео

Саме тому Аліна Ханумак запропонувала розробити і внести не розгляд Верховній Раді законопроект, який передбачатиме облаштування дитячих садків та інших навчальних закладів відеокамерами.

"З можливістю (правом) для батьків і керівництва дошкільного навчального закладу віддалено спостерігати в режимі реального часу по території навчального закладу. При розробці законопроекту врахувати побажання, зазначені в цій петиції " - пише автор петиції.

Всього за добу вона набрала всього 13 підписів з 25 тисяч необхідних. Якщо за 3 місяці потрібну кількість голосів буде зібрано - Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути.

Раніше повідомляли, канікули, карантин і" Червона Загроза": киянам розповіли, як повинен пройти новий навчальний 2021 рік.

Як повідомляв Знай.ua, індексація пенсій з 1 вересня: трудовий стаж 35 років, надбавки до 3900 грн та інші нововведення.

Знай.uа писав, в Україні знову дозволили відключати комунальні послуги за борги: дали всього 30 днів.