У лікарні Мукачева стався конфлікт, пов'язаний з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє телеграм-портал Perepichka News.

Так, молода жінка, яка лежить в інфекційному закладі, дізналася, що у бабусі з її палати. виявився ковид. Літня жінка мала гарячку і температуру під 39.

Пацієнтка попросила перевестися в іншу кімнату, на що завідуюча порадила їй піти "на горище". Як виявилося, в лікарні не ізолюють пацієнтів з ковідом, а перед розселенням не роблять ПЛР-тести.

Дівчина намагалася пояснити, що у неї маленька дитина і вона боїться, що заразить його коронавірусом після того, як пройде лікування в лікарні. Однак лікар її не слухав і ніяк не вирішував дану проблему.

Зазначимо, що з початку пандемії коронавірусної інфекції covid-19 підтвердили вже понад 2 млн 387 тисяч випадків зараження. За добу (24.09) зафіксували 8 269 нових випадки.Всього в Україні з початку епідемії видужало вже 2 млн 243 тисячі пацієнтів. За останню добу видужало 2 821 людини, 133 людини померло.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Лікарня, скріншот: Youtube

При цьому з 23 вересня по всій Україні введено жовтий рівень небезпеки через поширення коронавірусу в нашій країні.

Нагадаємо, раніше український вуз спіймали на уявній "дистанційці" - "Студенти платять чималі гроші"

Також "Знай.uа" писав, що Україна в "жовтій зоні" карантину: як йдуть справи в школах і чи зможуть діти повернутися до навчання

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кабмін заявив про обов'язкову вакцинацію для окремих категорій громадян: у списку - педагоги і міністри