Минулого понеділка світ увійшов у небезпечний період, який ще багато хто називає ретроградним Меркурієм. Це дні, коли навколо людей багато неприємностей. Астрологи розповіли, як можна з цим боротися.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі новин Факти ICTV, фахівці відповіли на найпоширеніші питання про цей період.

Саме ретроградному Меркурію закидають провину до всіх негараздів в житті, однак, чи так це насправді. Відбувається це тричі на рік, і цей стане останнім у 2021 році.

Перехожі, фото: Знай.uаото: скріншот з відео

Астрологи і езотерики вірять, що цей період впливає на життя людей, і ігнорувати це не варто. У цей період потрібно зупинитися, переглянути старі рішення, помиритися з людьми, і позбутися від мотлоху в квартирі.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Астролог Влад Росс вважає, що в цей час можна налагодити любовні стосунки, навіть якщо ви перебуваєте в процесі розлучення. Ретроградний Меркурій може якось вплинути на примирення, і все повернеться на колишнє місце.

Перехожі, фото: скріншот з відео

Ракам, Скорпіонам і Рибам в цей час краще не заводити нових відносин, адже, ні до чого хорошого це не призведе. Краще трохи почекати, щоб потім стати щасливим надовго, а можливо і назавжди.

Бізнесменам також не потрібно займатися важливими справами, адже, можна позбутися всього. Не реєструвати фірм, не подавати до суду, не купувати нову техніку - з усім цим краще почекати.

Меркурій

У цей період так співпало, що на одній лінії будуть знаходитися відразу чотири планети. Тому, ніякої агресії-тільки стіл переговорів. Момент миротворчості.

Для вогняних знаків-Стрільців, Овнів і левів саме час зайнятися навчанням. Тельцям, Дівам і Козерогам найкраще зараз зайнятися своїм здоров'ям.

Нагадаємо, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача. Астролог поділився прогнозом на перший осінній місяць

Раніше повідомляв Знай, гороскоп і передбачення: як загадати бажання, щоб воно точно збулося

Теж, Знай писав Астролог Влад Росс передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари