З міста Запоріжжя прийшли доволі сумні новини. Попереджаємо наших читачів відразу, що такі новини читати під час прийому їжі буквально протипоказано, так як така інформація може просто зіпсувати апетит і навіть настрій.

Покупця одного з супермаркетів відомої мережі "Варус" збентежив стан і умови зберігання випічки. Також не варто забувати, що зараз за вікном українців справжня осінь і такі хлібобулочні вироби просто так на ринку просто неба не купиш.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Випічка з Varus, фото: Telegram

"Супермаркет #Varus на Яценко, 2 продає випічку зі швидкопсувними продуктами (майонез, сосиски, сир і т.д.) при кімнатній температурі близько +20, що і пише в умовах зберігання і аж 12 годин. Самі собі придумали ТУ. Але ж швидкопсувні продукти зберігаються від +2 до + 6. До того ж вся випічка не запакована. #Запоріжжя", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Варто також зазначити той факт, що автори публікації додали кілька фотографій, щоб ніхто не сказав, що це звичайний наклеп. Пропонуємо нашим читачам самим поглянути на продукцію, яку пропонує своїх покупцям супермаркет:

Випічка з Varus, фото: Telegram

Випічка з Varus, фото: Telegram

Раніше повідомляли, українці впарили насіння з міллю і павутиною: "Це подарунковий бонус".

Як повідомляв Знай.uа, українцю "втюхали" фісташки з живими опаришами-рибалки оцінять: "йому м'яса додали, а він не задоволений".

Знай.uа писав, українцю продали "пустушку", замість круасану зі згущеним молоком: "С*ка, влада є в цій недодержаві?".