Мама школяра спробувала добитися встановлення дверей у шкільному туалеті, але потрапила у немилість інших батьків, які написали скаргу на неї.

Відповідний допис з'явився на сторінці Громадського об'єднання "Батьки SOS" у соцмережі Фейсбук. Інцидент трапився у місті Ніжин, що у Чернігівській області, у школі №17.

"Щойно школа потрапила під суд, як співвідповідач - відбулись метаморфози. Замість багато літер - фото сан вузлів у школі. Але є одна невеличка прикрість - у чоловічому відділенні на другому поверсі відсутні дверцята (останнє фото). От в жіночому є, а в чоловічому - нема і не було. Я б звичайно запропонувала зняти дверцята в туалеті, куди ходять вчителі, але!!!!!!", - йдеться у повідомленні.

Туалет у школі, фото: Батьки SOS / Фейсбук

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Туалет у школі, фото: Батьки SOS / Фейсбук

Авторка допису, побачивши, що ремонт у санвузлі було виконано без дотримання необхідних нормативів, подала запит на Управління освіти Ніжинської міської ради. Проте, у відповідь вона отримала лише акт виконаних робіт.

Жінка залишила скаргу і взялася за підготовку звернень до МОН і МОЗ за порушення санітарного регламенту.

"І повірте мені прихильники "один в полі не воїн" - дверцята будуть. PS. Друкованих зошитів у класі нема, якщо що і камери у шкільних коридорах встановлені.",- додала вона.

Туалет у школі, фото: Батьки SOS / Фейсбук

Туалет у школі, фото: Батьки SOS / Фейсбук

Проте, активізм мами школяра викликав обурення, зокрема, у членів батьківського комітету. Вона додала, що має повне право фотографувати все, що їй потрібно, у школі, адже є учасником освітнього процесу. Вона зазначає, що відстоювати права і інтереси дітей є єдиним і правильним виходом.

"А не оте, що ви понаписували в заявах до поліції "займається чорними справами, фотографуючи все, що захоче у школі" (саме так і написали 13 батьків нашого класу, коли писали на мене заяву). Тому, батьки, перш ніж щось просто написати - спробуйте подати запит і залишити скаргу. Бо саме такі дії і називаються - це для наших дітей!", - написала вона.

"Слухайте, я правильно розумію, що батькам легше допустити, аби власна дитина пісяла і какала на очах у однолітків, ніж підтримати Вас у цій справі? Бо я не можу повірити, що комусь настільки плювати на власне дитя", - відреагували у коментарях.

Туалет у школі, фото: Батьки SOS / Фейсбук

Скріншот: Батьки SOS / Фейсбук

Коментарі, Батьки SOS / Фейсбук

Нагадаємо, заява МОЗ щодо перевезення дітей: від кого вимагатимуть негативні тести й сovid-сертифікати. У МОЗ зробили важливе уточнення щодо перевезення дітей міжрегіональним транспортом

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотнім українцям накинуть 50 гривень до пенсії - "На памперси". Пенсіонерам в Україні докинуть грошей до виплат, на дві буханки хліба

Також "Знай.ua" писав, українці платять за холодну воду за тарифом гарячої, миючись в тазиках: "Така х*йня щодня". Українці скаржаться на постачання гарячої води