Українець поскаржився на необґрунтовано завищені ціни за послуги "Нової Пошти".

Чоловік розмістив негативний відгук про роботу "Нової пошти" на сайті Оtzyvua.net, де будь-який з користувачів може залишити свій коментар, також як і представники компанії, яку відзначили в публікації.

Українець розповів про свій досвід роботи з компанією, що спеціалізується на послугах експрес-доставки різних посилок. Він порівняв тарифи за перевезення товарів від різних транспортувальників і зробив висновок, що розцінки "Нової Пошти" дуже завищені. Також він відзначив поведінку співробітниць української компанії, які дозволяють собі грубіянити клієнтам на робочому місці.

"Так як отримував Ід карту в 99 відділенні була просто жесть історія, я три рази приходив стояв в реально величезної черги, дивився на хамство і невдоволення співробітниці, як вона скан-копії демонстративно м'яла і мені як дятлу каже що я все не правильно заповнюю... поки її на місце не поставив, думала, що королева відділення", - заявив обурений клієнт.

Скріншот з otzyvua.net

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Представники "Нової Пошти" відповіли на відгук клієнта і заявили, що їх ціни за транспортування відповідають якості послуг, що надаються, і нагадали, як вираховується вартість за посилку, виходячи з фактичної і об'ємної ваги.

"Ми чудово розуміємо, що ціна — один з важливих критеріїв при виборі перевізника, тому робимо все можливе, щоб тримати її в оптимальному співвідношенні з якістю послуг", - відповіли в "Новій пошті".

Скріншот з otzyvua.net

Нагадаємо, українка поскаржилася на Нову пошту, яка "забула" відправити посилку: "Відділення - вгадай куди поїде..."

Як повідомляв Знай.uа, "Не знайшов штанів": українець звинуватив працівників Нової пошти в крадіжці з посилок

Також портал Знай.uа писав, що Нова пошта змінює графік роботи з наступного тижня: 14 жовтня розтягнеться аж 4 дні