Якими таємними фішками користуються жінки, щоб знайти шлях до чоловічих сердець? Деякі секрети відкрили в сюжеті «Факти» на телеканалі ICTV.

Завзятість та активність українських жінок в пошуках чоловіка відомі здавна. Проте справа не лише в генах – в Україні 19 мільйонів чоловіків і 22 мільйони жінок. Тобто три мільйони представниць прекрасної статі залишаються без пари.

Алекс, або ж Олександр, продає лекції та тренінги для жінок, навчаючи їх подобатися чоловікам. Обіцяє, що його поради допоможуть знайти гідну пару. Цін питання – від двох тисяч гривень, приціл – на VIP-категорію.

Наприклад, навчає правильно сідати до автомобіля та захоплюватися ним, щоб зробити чоловікові приємно.

Як заводити авто, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Дехто обирає самоосвіту – наприклад, присвячену пошукам чоловіка книгу Ірени Карпи можна придбати за 200-250 гривень.

Ірена Карпа живе з чоловіком у Франції. І каже - щаслива. Заміж виходила тричі, тому виробила власний «камуфляж» для залучення чоловічої уваги.

«Я це називаю «мисливський костюм». Це значить, що, якщо тебе цікавить конкретний чоловік, варто дізнатися його смаки. Один любить жінку в рюшах, інший – фатальну леді з червоною помадою. Потім всі переодягаються в спортивки», - з гумором каже сама Карпа.

Скрін, Instagram Карпа

Звернутися по допомогу в підбиранні образу варто до стиліста. Спеціаліст підкаже, які речі не подобаються чоловікам, а які їх приваблюють. Її консультація коштує від 5 тисяч гривень.

На першому місці антитрендів – широкі штани. Також не в фаворі – речі оверсайз чи не по розміру. Не подобаються потенційним нареченим надто яскраві речі, спортивний одяг поза спортзалом.

Щоб зацікавити чоловіка, краще вдягнутися просто – наприклад, у чорну сукню по фігурі.

Перукарі підказують, що чоловіки не люблять гладенько зачесане волосся, якщо це не зачіска з високим хвостом. Більш привабливим вважають хвилясте розпущене волосся.

Позбавитися від вад зовнішності допоможе косметика або ж пластична хірургія. Наприклад, позбавитися від темних кіл під очима і похмурого погляду можна за 4 тисячі доларів. Жінки відкачують зайву вагу і збільшують груди.

Дехто навіть звертається до магів. Поради від чарівника коштують від 500 гривень – підкаже зілля чи дасть щасливий камінь.

Нагадаємо, вогонь вище хрестів: пятниця,13-те обернулася жахливою пожежею на українському кладовищі. Старовинні надгробки та хрести опинилися в епіцентрі пожежі

Раніше Знай писав, операція "приворожити мера": на Сумщині чиновниця підсипала колегам під двері землю з кладовища. Чиновницю звинуватили у чорній магії

Також Знай писав, що школярі розбили могили на кладовищі і влаштували шабаш, батьки дадуть відповідь сповна. Подія трапилася в Івано-Франківській області.