Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі, в одній з поліклінік міста. Пацієнтам потрібно було відстояти величезну чергу, щоб потрапити в будівлю.

Про це стало відомо завдяки публікації в Telegram- каналі "Одеса як вона є". Автор надіслав ролик, на якому можна побачити, що черга дійсно велика. При цьому, не всі дотримуються масочний режим.

Черга в лікарню, фото: скріншот

"З яких пір у нас черга, щоб зайти в поліклініку? І навіть якщо ви прийшли по запису - чекайте черги, а не часу ☺" - йдеться в повідомленні.

Виходить, що навіть якщо ви зробите запис заздалегідь, то все одно втратите багато часу на чергу, і тоді виходить, що необхідності в електронного запису просто немає.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Найімовірніше, це зроблено для того, щоб всі не юрмилися в одному коридорі, і тим самим убезпечивши їх від зараження. Крім того, через карантин діють обмеження за кількістю осіб в одній будівлі. Однак, те ж саме відбувається на вулиці, і при цьому, ще й прохолодно - вище ймовірність захворіти.

У коментарях українці вирішили висловитися, що вони думають з цього приводу.

"Хвиля грипу і корони. До сімейного в чергу на тиждень вже зайнята";

"Напевно тому що червона зона і є обмеження по кiль-тi людей в будівлі☺️";

"А на вулиці стільки людей, це не натовп?";

"Запис це повне 💩 щоразу записавшись до сімейного приходиш на свій час і там сидять чекають люди що за годину до тебе записані були ще не потрапили ️ ️ "покращення";

"Мед установи з надання мед допомоги не можуть бути закриті , співробітники щеплені 💯 відсотків, обмеження за кількістю пацієнтів на кв метр в мед установі не прописано".

Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли у черзі 15 годин

Як повідомляв портал Знай.ua, рятувальники визволили дівчинку, яка застрягла головою у металевій конструкції, налякавши маму

Також Знай.ua в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а олія - на 75,6%