Українським ув'язненим офіційно дозволили користуватися послугами телефону та Інтернету з обмеженим доступом.

На офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соцмережі Facebook розмістили новий пост, в якому повідомили про нові послуги для українських арештантів.

Відтепер, ув'язнені матимуть доступ до Інтернету, але з обмеженим контентом, а також до телефонних дзвінків, які будуть записуватися і контролюватися. Тарифи коливаються від 4 гривень до 17,5 за 15 хвилин розмови - залежно від області установи, за 15 хвилин доступу в Інтернет - від 3,3 до 32,5 гривень.

ув'язнений

"Цим нововведенням ми:✅ надаємо можливість ув‘язненим спілкуватися з рідними (надважливо для ресоціалізації);✅ прибираємо корупцію на «контрабандних» телефонах;✅ поповнюємо кошти спецфонду;✅ забезпечуємо дотримання прав людини;✅ зменшуємо попит на фізичні побачення, що важливо з міркувань боротьби з пандемією", - написали в публікації.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Слугу" Зеленського Галину Третьякову "вигнали" з Ради за скандал з покійним Антоном Поляковим

Нагадаємо, від 6.99 грн до 11.9 грн: скільки українцям доведеться викласти за кілограм картоплі

Як повідомляв Знай.uа, журналістка Анастасія Лугова, яку побили і намагалися зґвалтувати, отримала від "Укрзалізниці" 100 тисяч гривень: хотіла 500

Також портал Знай.uа писав, що МОН рекомендує перейти на дистанційку: хто вже з 25 жовтня навчатиметься з дому