Один з жителів Мелітополя - Костянтин Тарасов - на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився неприємною ситуацією, пов'язаною з використанням послуг найпопулярнішої фірми-перевізника "Нова пошта", яка вибирає упаковки для посилок на свій розсуд.

Вони не завжди відповідають розміру вмісту, а ще за ціною виходять набагато дорожче. А чоловікові прислали лобове автомобільне скло у величезному дерев'яному ящику, в "труні". Це і стало другою частиною подиву, адже вартість доставки склала 750 гривень з Полтави.

"Нова пошта", фото: Facebook

"Нова пошта", фото: Facebook

"Нова пошта", фото: Facebook

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Пару днів тому я купив автомобільне скло вагою 10.5 кг.За транспортування його з Полтави я заплатив 750 гривень. Розмір цього скла від легковика і труни, в якому воно приїхало, ви бачите на фото. У труну можна було покласти рояль і зверху ще сісти самому. Щоб ви розуміли, ціна ваших послуг практично дорівнює вартості речей, які ви перевозите таким вкрай цінним способом", - заявив він.

Згодом, як виявилося, публікація автора була змінена. Він додав оновлену інформацію про те, що "Нова пошта" виправила цю ситуацію і неприємний інцидент був вичерпаний.

Інцидент з "Новою Поштою", скріншот: Facebook

Інцидент з "Новою Поштою", скріншот: Facebook

Нагадаємо, клієнт Нової Пошти поскаржився на недотримання карантинних норм - без маски кожен другий: "Чому має бути обчиханим?"

Як повідомляв "Знай.ua", українець викрив аферистів, які прикинулися Ощадбанком: ні в якому разі не відкривайте такі смс

Знай.ua писав, шахраї під виглядом "Нової Пошти" запропонували виграти гроші: але вийде тільки віруси