Рейди активно тривають. Поліцейські з представниками телеканалів відвідують різні магазини, салони, аптеки та громадський транспорт у пошуках правопорушників, які продовжують свою роботу без сертифікатів про пройдену вакцинацію.

Відомо, що в перший день переходу Києва в "червону зону" і посиленого карантину, 1 листопада, вже склали декілька протоколів на магазини і співробітників, які продовжують роботу без наявності негативних ПЛР-тестів або сертифікатів про пройдену процедуру вакцинації від коронавірусу.

Варто нагадати, що за порушення встановлених Кабміном правил, громадянам загрожує немаленький штраф - від 17 до 34 тисяч. Раніше про це заявляв сам мер столиці Віталій Кличко.

Відзначається, що робота співробітників і знаходження українців в громадських місцях дозволяється навіть при одній зробленій дозі вакцини, наявність якої можно довести через мобільний додаток Дія, або ж в роздрукованому вигляді з відповідними печатками і підписами.

Раніше ми писали про те, що нова стаття за підроблені сертифікати ось-ось запрацює: 170 тисяч штрафу і в'язниця - в Раді озвучили "санкції" і дату

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, що Віталій Кличко розповів, як штрафуватимуть українців у транспорті: "Вибачте, будь ласка"

Як повідомляв Знай.uа, в Нацполіції розповіли, як і хто підробляє українцям сертифікати: світить 5 років

Також портал Знай.uа писав, що український медик поставив політиків на місце в прямому ефірі через вакцинацію: "Нехай допоможе трупи виносити"