Стало відомо про те, що стартували попередні замовлення Elden Ring абсолютно на всіх платформах. Гру можна придбати на різні приставки за різними цінами в Steam.

Крім усього цього, з'явилися і деякі ексклюзивні подробиці про цю гру, які точно порадують гравців. Справа в тому, що в мережі також була опублікована запис геймплея гри Elden Ring.

Elden Ring, фото: вільне джерело

Там очікуються сутички з босами, призовні NPC-саппорти і можливість відзначати на карті цікаві місця.

Пройшла презентація гри під час прямої трансляції, яку прийняли рішення проводити на платформі YouTube, і тривала вона не більше 20 хвилин.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Безпрецедентна пригода чекає вас у Elden Ring, наступній епічній фентезійній грі, створеній From Software, Inc. і Bandai Namco Entertainment Inc", - йдеться в Офіційному описі.

Elden Ring, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що це ігри з відкритим світом, і сюжету тайтла заснований повністю на авторському сценарії, який придумали співробітники компанії. Очікуються тепер і складні підземелля, яких буде величезна кількість. Для того, щоб їх знайти, потрібно буде почати використовувати різні тактики. І все це від творця "Гри престолів".

Продажі стартують зовсім скоро, а поки що для шанувальників відкрили передзамовлення. На PC ціна стартує від 799 гривень, на PlayStation – 1999 гривень, а на Xbox – 70 доларів. Наостанок варто додати, що реліз цієї відеоігри запланований на 25 лютого 2022 року.

Нагадаємо, що Apple презентував ноутбук Macbook Pro: найпотужніший процесор у світі

Також, повідомляється що ерінципіальний маніяк Декстер їде до Києва: Майкл Сі Голл веде до столиці Princess Goes to the Butterfly Museum

Раніше писали, що голлівудські мегазірки, видовищні Cosplay & Cover Dance Show і не тільки: 2021 причина відвідати Comic Con Ukraine 2021