Новий 2022 рік настане зовсім скоро, і щоб він приніс вам фінансове благополуччя, удачу та радість, потрібно зосередитися на наступних важливих речах.

Звернути на них увагу при підготовці до святкування Нового року радить glavred.

Отже, по-перше, потрібно навести лад у ваших фінансах. Експерти зазначають, що борги варто роздати до нового року. Це перше правило свята. Також, якщо ви давали комусь у борг і ще не отримали свої гроші назад, потрібно подбати про їхнє повернення якнайшвидше. А якщо ні, то наступний рік може принести фінансові труднощі і навіть поставити вас на межу бідності.

Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса

Друге, що потрібно зробити вже зараз, – це розробити святкове меню. Тигр - тварина шляхетна та вимоглива, тому на столі має бути багато різноманітних страв. Так як Тигр - хижак, меню обов'язково має включати м'ясо та ковбасну нарізку. Якщо м'яса на вашому столі не буває, можна замінити його стравами з сої.

Новорічний стіл, скриншот youtube Новогодние чудеса

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

І нарешті, третє, що потрібно зробити – це подбати про чистоту. Свято не можна зустрічати в старому та брудному одязі, а у будинок потрібно навести лад заздалегідь. Тож займіться підбором нового костюму чи плаття, в якому ви зустрінете Новий рік, найближчим часом і вже зараз оцініть фронт робіт, яких вимагає ваше житло, щоб до 31 грудня сяяти чистотою.

Фахівці кажуть, якщо виконати ці три правила, у наступному році на вас чекатиме достаток і успіх.

Знай.ua нагадує: Ціни на продукти "злетять" перед Новим Роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти

Як раніше повідомляв Знай.ua: Новий рік і Різдво в Україні з розмахом відсвяткують лише вакциновані: видаватимуть спеціальні браслети

Також Знай.ua писав: Дощ чи все ж таки сніг: якої погоди чекати українцям у новорічну ніч по прогнозам синоптиков