"Погрожували дітям і дружині": Роман Лещенко розкрив страшну правду після замаху

Глава Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський поділився дивовижними деталями після успішного запобігання замаху на життя Романа Лещенка.

"По відношенню до мене було багато і загроз, і, безпосередньо на мою адресу, на адресу членів моєї сім'ї, по відношенню до моїх дітей. Цей процес, як би, постійний", - говорить Лещенко.

Роман Лещенко, фото: Facebook

Збірна України отримала нового тренера на Чемпіонат світу 2022, Андрій Шевченко в минулому остаточно

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Стало відомо про те, що у збірної України з футболу з'явився новий головний тренер, і став ним Олександр Петраков. На засіданні виконкому Української Асоціації Олександра Петракова затвердили головним тренером національної збірної України. Це рішення було прийнято в середу, 17 листопада.

Андрій Шевченко, фото: Instagram

Лідера антивакцинаторів Остапа Стахіва посадили за грати: вийде за млн гривень

Остапу Стахіву, який виступає лідером активакцинаторів, суд призначив 60 днів утримання під вартою. Було дозволено і внесення застави у розмірі 998 тисяч 800 гривень Галицьким судом Львова. Якщо ці гроші все ж знайдуться, Остапу все одно заборонили виїжджати за межі Львова.

Остап Стахів, скріншот: Youtube

Михайло Саакашвілі потрапив до реанімації: на 49 день голодування втратив свідомість

Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі на 49 день голодування втратив свідомість, в результаті його помістили в реанімацію. Адвокат заарештованого третього президента Грузії, голови виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїла Саакашвілі заявив, що політик вже почав втрачати свідомість.

Міхеїл Саакашвілі, кадр з відео

Верховна Рада палає, депутати тікають з парламенту

У Верховній Раді України спалахнула пожежа - задимилася система для голосування. У сесійній залі видно дим. Інцидент стався 18 листопада на позачерговому пленарному засіданні. Сьогодні парламентарі "провалили" у другому читанні законопроект про кредитні спілки (222 за). Але, було заявлено-один ряд не спрацював. Саме тому голоси депутатів з одного ряду не були враховані.

Пожежа у Верховній Раді, кадр з відео