Вже зовсім скоро відбудеться одне з головних свят року для тих, хто любить шопінг - "Чорна п'ятниця". Чи можна довіряти великим знижкам в магазині, і як покупців обманюють.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету ТСН на телеканалі 1+1, де регулярно сповіщають про головні новини не тільки України, а й усього світу.

Цього року досить складно буде здійснювати покупки в торгових центрах, так як пускають в магазини тільки тих, хто зробив дві дози вакцини. Все це карантинні обмеження однак, на інтернет ніяких обмежень немає.

"Чорна п'ятниця", фото: скріншот з відео

Стиліст Олена знає про розпродажі абсолютно все, і в її шафі абсолютно немає випадкових речей. Кожну вона підбирає під певну річ, а всі покупки здійснює свідомо.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"У мене є дуже класна відпрацьована схема, якою я користуюся сама, і рекомендую своїм клієнтам-це списки. Списки, в яких є три колонки" - розповіла жінка.

У першій те, чого не вистачає вашому гардеробу, і це точно потрібно купити. По-другій колонці речі, які вам не так сильно потрібні, але, можуть стати в нагоді колись. Наприклад, чергова пара джинсів.

"Чорна п'ятниця", фото: скріншот з відео

Ну, а в третій колонці те, через що найчастіше люди і витрачають гроші. Називається вона досить просто і зрозуміло - "хочу".

Також, стиліст рекомендує, якщо ви точно знаєте свій розмір одягу, то найкраще буде купувати все онлайн. По-перше це буде абсолютно нова річ зі складу, яку ще ніхто не міряв, а по-друге - це вигідніше. Можна відстежити ціну не тільки в українських магазинах, але і в декількох європейських.

Продавці щороку заявляють, що хитрувати з цінами не збираються, адже все роблять для клієнтів, навіть незважаючи на те, що покупців не так багато.

"Чорна п'ятниця", фото: скріншот з відео

Найчастіше купують в ці дні або одяг, або ж побутову техніку по типу холодильника або телевізора. Експерти розповідають, що знижки на той же телевізор можуть становити близько 40%, і це неймовірно вигідно, якщо ви планували цю покупку заздалегідь.

На ноутбуки і комп'ютери дефіцит, тому що виробництва не встигають. Саме тому на цю категорію товарів знижки можуть бути не такі, як хотілося б.

Нагадаємо, що українців чекають довгі вихідні в грудні, на Новий рік і Різдво-коли і скільки будемо відпочивати

Раніше повідомлялося, що як обрати хороший принтер, при цьому заощадивши: секрети чорної п'ятниці 2021

Також, вiд тепла до морозу-один крок: українцям розповіли про контрастну погоду на вихідні