Житель Австралії отримав права на володіння мотоциклом, незважаючи на те що виявився повністю сліпим. Про це повідомляє портал abc.net.au.

32-річному Часс Моллер-Нільсон, народженому повністю сліпим, роками говорили, що він не може легально сісти за кермо. Однак він став першою сліпою людиною в Квінсленді, яка отримала ліцензію на прогулянковий мотоцикл по бездоріжжю.

Це просто відчуття свободи, свободи і радості", - повідомив він.

Не розбитися на мотоциклі чоловікові допомагає спеціальний штурман Джек Елкінс. Пара використовує мікрофон і навушники для спілкування.

"я не кажу йому, яку передачу використовувати, як гальмувати і так далі, я просто повинен направляти його", - повідомляє товариш Часса.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Сліпиц австралієць. Фото:abc.net.au.

В даний час пара катається по грунтовій велосипедній дорозі в мотопарку Квінсленда недалеко від Буни.

Чоловік зазначає, що йому допомогла підтримка спільноти, в тому числі йому допомогли купити обладнання, щоб продовжити кататися.

Нагадавши, Українка купила померлу два місяці тому вівсянку: зате з фруктиками. В одному з українських супермаркетів була куплена каша швидкого приготування, але її термін придатності закінчився кілька місяців тому
Також Знай писав, йдемо в Європу? Продавщиця наплювала на пенсіонерку з розбитою головою:"що це за тварина". Пенсіонерка розбила голову, спіткнувшись на вході
Раніше повідомляв Знай, Українка купила борошно з міллю і купою огидних личинок: переплутала з шафою. В одному з супермаркетів, на упаковці з борошном була помічена моль