Вихід фільму "Матриця: Воскресіння" найочікуваніша прем'єра грудня 2021 року. Фанати по всьому світу затамувавши подих чекають продовження улюбленої історії.
Тому в мережі публікують все нові постери і трейлери довгоочікуваного фільму.
У четвертому фільмі "Матриця: Воскресіння" продовжаться лінії протистояння головних героїв попередніх фільмів зі світом комп'ютерної матриці, яка встановила контроль над планетою. Відзначимо, що "Матриця: Перезавантаження" протягом 13 років залишалася найкасовішим фільмом з рейтингом R, тому він нової частини чекають подібного фурору.

Кадр з фільму "Матриця: Воскресіння"

Новий трейлер наповнений приголомшливими візуальними ефектами і тизерами сюжету, який поки залишається в секреті. У ньому можна побачити нового персонажа - чорного кота, якого раніше не було у фільмі. В одній зі сцен фільму Кіану Рівз, який зіграв Нео, стоячи на колінах під дощем вперше побачить кота. Як він буде зав'язаний в сюжеті поки невідомо.

Кадр з фільму "Матриця: Воскресіння"

Однак, точно відомо, що в центрі сюжету, як і в попередніх частинах буде протистояння головних героїв в комп'ютерній програмі "Матриця", яка контролює Землю.

Нагадаємо, що Кіану Рівз-щедра душа: після зйомок "Джона Уіка-4" Донні Йен отримав іменний подарунок, крутіше ніж Rolex

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше Знай писав, що "Повінчали 30 років тому": розкрилася вся правда про таємну дружину вічно холостого Кіану Рівза. А все тому, що 30 років тому, на зйомках, акторів "повінчали" справжні священики

Також Знай повідомляв, "Матриця" повертається: в мережі з'явився трейлер четвертого фільму з Кіану Рівзом і "друзями"