Закінчився перший зимовий тиждень, що показав відсутність визначеності в погодних умовах і будь-яких натяків на те, як пройде Новий Рік - чи буде сніг.
Хоча десь з ранку вже можна гарненько підмерзнути, про що свідчить крижані калюжі. Частина регіонів вже перестали лякати "мінусовою" температурою і навіть ночами, про що свідчить карта Укргідрометцентру, буде не так холодно. Весь тиждень буде досить теплою.

Погода в Україні, скріншот: Youtube

Тим не менш, опадів буде предостатньо всім. Лише центральні і південні області знаходяться під впливом тепла. Західні області рознесли мокрий сніг і дощі по всіх областях, не торкнувшись Донецька, Луганська та Запоріжжя. Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди.

"Не перемерзайте, дихайте все одно свіжим повітрям - у кого вже яка є, поменше користуйтеся громадським транспортом - хіба по крайній необхідності. І головне, будьте собою, за будь-яких обставин - як погода в грудні, не намагається всім сподобатися, а просто тримається своїх внутрішніх правил", - пише вона в публікації.

У понеділок, 6 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — 0℃... +11℃ вдень і -2℃ ...+4℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних, північних і східних регіонів. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +1℃ ...+3℃ вдень, вночі -1℃... +1℃.

Погода в Україні на 6 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Знай.ua писав, що не можна подавати на новий 2022 рік: доведеться обійтися без шампанського і холодцю