Українка заявила про те, що її дитину пограбували. Про це вона повідомила на портал Мінфін.

Українці останнім часом зіштовхують з інтернет-шахрайством. В НБУ щомісяця скаржаться українці через систематичний обман, списування грошей використання Інтернет-даних для оформлення кредитів, а також багатьох інших.

Зокрема в Мінфін була опублікована скарга українки, яка розповіла, що у її дитини зняли гроші з картки на картку "Тінькофф".

"якісь нехороші люди зламали Гугл аккаунт на телефоні дитини (не знаю, що він там качав і встановлював, але факт є факт), при цьому шахраї якось увійшли в додаток моно і зробили переклад на 2500 грн+комісс на карту Тінькофф Банку. Після цього перекладу моно карту заблокував. Однак, залишається відкритим питання, як їм вдалося зробити переклад, якщо в рід. контролі ця опція відключена?"- повідомила вона.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Монобанк, скріншот з відео

Служба банку відповіла, що обов'язково сприятиме затриманню злочинців, а також зазначила, що потрібно обережніше ставитися до своїх особистих даних.

" також наші колеги створили запит для перевірки щодо налаштувань батьківського контролю. Ми зв'яжемося з вами, як буде інформація", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.иа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.иа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.