У Харкові з'явився скандал, пов'язаний з установкою вікон пенсіонерку. Про це повідомляє телеграм-портал ХС Харків.

Місцева мешканка жінка повідомила, що нібито працівники обдурили пенсіонерку через встановлення вікон. Їй пообіцяли послугу, проте її не виконують.

"опублікуйте, будь ласка. Стала свідком як розвели бабусю на гроші за»установку вікон". Тепер не ставлять. Я підійшла, каже, що листоноша, а потім з'ясувала, що взяли за вікна гроші і ні вікон, ні грошей", - повідомляє свідок.

Пенсіонерка, фото з джерел

У підписі до посту було опубліковано безліч незадоволених коментарів українців. Хтось навіть поділився своєю ситуацією щодо схожого обману.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Якщо це одна і та ж контора, тобто такий же випадок, балкон зробили, але вікно везуть з серпня! Телефони мовчать, в поліції за це братися не горять бажанням; "Вікна, двері замовляти треба у офіційних лідерів компаній😐 😊"; " У нас було точно також. Взяли у старенької мами гроші, вона хотіла зробити нам сюрприз. А коли підійшов термін установки вікон - ні грошей, ні вікон. Кажуть подорожчали. Ледве вибили, щоб хоч пару вікон поставили. Скільки нервів. Це розлучення!"; "Я шоці, розвели бабусю мені шкода бабусю", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, індексація пенсій на 25%, оптичний інтернет та електронні документи: що очікує українців цієї осені.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.