У Луцьку мешкає Валентина Мазурик – жінка, яка вже не перший рік допомагає армії на волонтерських засадах. Її не зупиняє навіть той факт, що вона незряча, передає прес-служба Національної Гвардії України.

Вже сім років поспіль жінка плете рукавиці та відправляє їх нашим бійцям на фронт. За цей час вона, незважаючи на інвалідність, виготовила три тисячі рукавичок. Ця справа далася їй нелегко, однак жінка розробила власний спосіб в’язання.

Фото, рукавиці від Валентини Мазурик, НГУ

Фото, рукавиці від Валентини Мазурик, НГУ

Виготовляти рукавиці, які б зігрівали руки наших захисників в окопах Донбасу, її надихнув син. Чоловік впродовж чотирьох років служив медиком у батальйоні оперативного призначення імені Кульчицького Нацгвардії України.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Ці рукавиці особливі - у них відкриті пальці, що дозаоляє працювати в них на морозі. Кольори пряжі також підбирають неяскраві - сірі, зелені, коричневі. Кожну пару рукавиць Валентина Мазурик супроводжує листівкою, в якій бажає миру та сподівається, що її подарунки зігрівають не лише руки, але й серце.

Фото, рукавиці від Валентини Мазурик, НГУ

Фото, рукавиці від Валентини Мазурик, НГУ

«Скільки можна – стільки я й в’яжу. Дуже важливо, щоб ті, хто на передовій, відчували підтримку. Я хочу, аби війна скоріше закінчилась. Якщо кожен буде для цього робити хоч щось, то може вона і закінчиться трішки скоріше», – зізнається майстриня.

Знай.ua нагадує: ворог зруйнував життя Сергія, а Бог вилікував душу: історія військового капелана, який рятує серця бійців.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Боєць "Джин" поділився власним шляхом до окопів Донбасу - "200 кілометрів для війни – не відстань"

Також Знай.ua писав: Ранні підйоми, громіздкі каструлі і висока температура: красуня Наталка замінила бійцям маму і розповіла про важку роботу кухаря