Кішка стала вірусною на Reddit через те, що у неї неймовірно багато м'язів, оскільки вона страждає від гіпертрофії, пов'язаної з міостатином, яка змушує м'язи постійно нарощуватися.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рідкісне захворювання призводить до недостатнього вироблення міостатину, через що тварина накопичується, навіть якщо вона не збирається цього робити.

Люди були шоковані, побачивши, що кіт сидить біля вікна і виглядає так, ніби повинен піднімати тяжкості в тренажерному залі, повідомляє LadBible .

Один користувач написав: "Тримаю парі, він муркоче, як двигун".

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Жінка-господиня

Інший сказав:" Кіт притисне тебе до покірності".

Третій додав: "Це кішка, яка говорить вам не турбуватися".

Більшість тіл складається з суперечливих сигналів, які говорять нам або нарощувати м'язову масу, або перешкоджати росту м'язів, це допомагає підтримувати більшу частину нашого тіла у відносно нормальному стані.

Однак, якщо є дефіцит білка міостатину, тоді людина може наростити велику масу і виглядати так, як ніби він тренувався без зупинки.

Велика рогата худоба, вівці, гончаки та люди продемонстрували докази відсутності міостатину, але тепер здається, що цей дефіцит також може виникнути у кішок, про що свідчить кішка на Reddit.

Тварина-качок

Це захворювання супроводжується рідкісною генетичною мутацією, як пояснює Popular Science: "У кожного з нас є дві копії гена, що кодують міостатин. Успадкування однієї мутованої копії робить вас гетерозиготними за цим геном, а тварини з таким зразком надзвичайно м'язисті і сильні, але при цьому настільки явно ненормальні, що люди пишуть про це звіти".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як вибрати правильну клініку для кота.

Нагадаємо, що у мережі показали самого популярного кота.