Індійська чиновниця кокосом пошкодила асфальт. Про це повідомляє портал Indiatimes News.

Членом Законодавчих зборів Уттар-Прадеш сучі Чаудхарі взяла участь у відкритті нової дороги в місті Біднор. Жінка розбила кокос об асфальт, що відразу призвело до того, що воно відразу покрилося тріщинами.

На відеозаписі, яке з'явилося на ютуб-каналі India Ahead Hindi, чоловік чиновниці сучі Чаудхарі Моусам (в жовтому жилеті) б'є по новому покриттю лопатою, через що воно почало кришитися на дрібні шматки.

У підсумку сучі Чаудхарі заявила, що підрядник вчинив шахрайство і розікрав державні гроші. Метна поліція, яку очолює Умеш Кумар, взялася за це справи.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Відзначимо, що розбивання кокосів є в Індії традиційним ритуалом залучення удачі. У деяких штатах цієї держави навіть є ритуал розбивання даного горіха об голову.

Раніше повідомляв Знай, у Києві готуються до встановлення 31-метрової ялинки: як виглядатиме головна красуня 2022 року

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.