Ви все робите, що вам говорять інструкції від відомих дієтологів? Приймаєте вітаміни, гуляєте на свіжому повітрі раз на тиждень, їсте фрукти і овочі? На жаль, цього може бути недостатньо, щоб залишатися сильними і здоровими з віком.

Всесвітньо відомий доктор Френк Лінман розповів, що є кілька простих кроків, які кожен може зробити, щоб витончено постаріти, після 50-ти років.

Старість, фото Pixabay

Ліпман, лікар з Нью-Йорка і автор бестселерів, в список пацієнтів якого входять Донна Каран і Боббі Браун, поставив перед собою завдання допомогти людям старше 50 років поліпшити своє здоров'я і самопочуття.

Ліпман у своїй новій книзі багато говорить про зміцнення електростанції ваших клітин за допомогою "невеликих навантажень". Це може означати біг по сходах або просто радикальне перемикання температури - скажімо, завершення гарячого душу 30-секундним або близько того бадьорить холодним ополіскуванням. Ви не повірите, але це зміцнює імунну систему.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Найпростіший спосіб схуднути

Піст виявляється важливою справою, і хоча ми багато чули про голодування раніше, ми ніколи не бачили, щоб воно добре себе зарекомендувало.

Коротше кажучи, регулярне голодування - 14 або 16 годин між вечерею і наступним прийомом їжі - це простий і досить легкий спосіб скинути зайву вагу, поліпшити сон і зміцнити багато систем організму, включаючи імунну систему.

Раніше повідомляли, Моніка Беллуччі в 57 років змусила шанувальників засумніватися в її вічній молодості: "Вона стара, це нормально?".

Як повідомляв Знай.uа, молода мама заборонила коханому дружити з жінками, навіть по роботі: "Позбавляє чоловіків...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль показала дорослого сина і попередила майбутніх "наречених": "Дівчатка, тільки з мого дозволу".