Фахівці розповіли, яким чином варто вибирати червону рибу. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.
Червона риба є одним з найбільш смачним і корисним продуктом, який традиційно подається у Нового року та Різдва.
Проте перед святами українцям слід бути максимально уважними, так як ажіотаж підштовхує недобросовісних продавців спихнути поганий товар неуважним людям.
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
З цієї не зайве буде дізнатися прості принципи, за якими можна впорядкувати неякісний товар. При виборі риби слід звернути увагу на:
- Очі. У риби (стосується тушки) очі не повинні бути каламутними і впали. Очі білі і каламутні зазвичай у Старої риби. Очі повинні бути яскравими (такими, як рибу зловили);
- Зябра не повинні бути завітриними;
- Документ. Вивчіть маркування коробки або декларацію на товар. Якщо відмовляються показати документи, йдіть.
Нагадавши, зірка "МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій
Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім