У Великобританії знайшли поле, на якому покинутими стояли 50 класичних машин

Любителі автомобільної класики по всьому світу нишпорять в найпотаємніших куточках, щоб знайти унікальні і рідкісні машини. Так, до команди Lost Adventures дійшли чутки про те, що в Англії є поле, на якому простоює ціла колекція класичний машина. Вони знайшли це місце і поділилися знахідкою на своєму каналі на YouTube, повідомляв Hyser.

Так, на вищезгаданому полі дійсно стояло близько 50 класичних автомобілів минулого століття, в числі яких можна виділити Porsche 924, Aston Martin Lagonda, Jaguar MK1, Triumph Vitesse і безліч інших.

Класичні автомобілі. Фото: Youtube

Частина автомобілів були розміщені всередині ангара. Там автолюбителі виявили Jaguar Xk140, який випускався в період з 1954 по 1957 рік. Автомобіль був пофарбований в привабливий оливково-зелений колір. Біля нього, в досить жалюгідному стані стояв родстер британського виробництва MG MGB, який стояв на конвеєрі з 1965 по 1980 рік, а також післявоєнний седан Rover P4.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Класичні автомобілі. Фото: Youtube

Деякі екземпляри блогери оцінили більш ніж в 500 тисяч фунтів стерлінгів, що в перекладі на гривні дорівнює 18 мільйонам гривень. Одним з найрідкісніших автомобілів з числа знайдених-Triumph Vitesse.

Крім того, одними з найстаріших автомобілів колекції є Sunbeam-Talbot 90, він випускався між 1948 і 1954 роками, а також Daimer Conquest 50-х років і Bentley Mark IV, який випускався в період з 1946 по 1952 роки.

Нагадаємо, "Запоршівець": умілець схрестив" Запорожець "і"Porshe". Українці обімліли

Раніше повідомлялося, що Cadillac 1957 року і Lagonda за 275 тисяч євро: топ раритетних машин, на 10 років випереджаючих свій час

Також, Майстер із золотими руками перетворив Старий "Запорожець" на елітний кар: не соромно і на вулиці виїхати