Журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2 продовжують інспектувати стан дорожнього покриття міст поблизу Києва.
Асфальтне покриття в місті Вишневе у жахливому стані. Дехто з водіїв просто не ризикує заїжджати в місто, а шукає можливості об’їзду.

Стан доріг, фото "Джедаі"

«Шляховиків ми бачимо на дорогах постійно, дорогу нібито ремонтують, але це ніяк не впливає на її стан. Асфальт просто змиває водою. Ми постійно відчуваємо незручність і небезпеку», — розповідає мешканець Вишневого.
Залишити свої автомобілі без коліс щоразу ризикують працівники місцевої ДСНС. Дорога, де розташована їх служба, розбита вщент.

Стан доріг, фото "Джедаі"

Та одне із найболючіших питань жителів Вишневого — залізничний переїзд. Люди роками пишуть численні звернення та просять владу його облаштувати, побудувавши естакади чи тунелі. Для того, щоб дістатися з однієї частини міста в іншу, місцеві водії можуть годинами простояти в заторах, а в робочі дні, там подеколи відбувається справжній транспортний колапс.

Стан доріг, фото "Джедаі"

Про актуальність і необхідність будівництва шляхопроводу та розбиті автошляхи влада проінформована громадськістю та депутатами. Однак вирішення цих запитів постійно відкладається на невизначений термін. Так, в бюджеті на 2022 рік розв’язання проблеми зі шляхопроводом в місті Вишневе не передбачено.

Нагадаємо, дадуть 30 днів на роздуми: юрист пояснив, у кого можуть забрати землю під будівництво дороги. Ця процедура для українців не нова, але чиновники хочуть зробити її суворішою

Також Знай писав, любителям дріфту на українських дорогах пояснили, яке покарання їх чекає - чи готуватися до штрафу Alyona Alyona. Чи передбачено покарання за таку манеру водіння і чому серед дрифтерів немає справжніх гонщиків

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, від 2-3 гривень за кілометр: які дороги стануть платними для водіїв вже із січня. Уряд проанонсував план платної дороги, де заплатимо за проїзд