З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються доволі тривожні новини, прийшла дуже сумна історія, яка змусить багатьох наших читачів задуматися серйозно про своє приватне майно та особисту безпеку.

Справа в тому, що в російській столиці, в місті москва невідомий проник в квартиру до пари, яка вже спала і поглумився над дівчиною.

Про це стало відомо завдяки повідомленню російського видання "Мослента" в мережі Twitter, де також опублікувало ще й знімок дівчини.

Публікація "Мосленти", скріншот: Twitter

Повідомляється, що грабіжник згвалтував москвичку, і це при тому, що поруч спав її хлопець. Закохані спали в квартирі в елітному житловому комплексі, що охороняється. Вночі дівчина прокинулася від дотиків. Спершу вона подумала на хлопця, але потім побачила незнайомця.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

За словами постраждалої москвички, ґвалтівник звелів їй поводитися тихо, а після розпусних дій втік, прихопивши з собою 55 тисяч рублів (майже 20 тисяч гривень).

Раніше повідомляли, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги...".

Як повідомляв Знай.uа, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть зізнання.

Знай.uа писав, осквернили серед білого дня: натовп неадекватних чоловіків і годинами бив бідолашну офіціантку.