Всі автомобілісти знають, як діяти на дорозі в той момент, коли там з'являється машина швидкої допомоги з включеним проблисковим маячком і сиреною.

У цей момент інші транспортні засоби навколо повинні дати дорогу, щоб забезпечити безперешкодний проїзд "швидкої". Навіть напрямок її руху ні на що не впливає. Але в ситуації, яку ми зараз покажемо, водій легкового авто явно не розумів, який "злочин" скоює, тому згодом отримав по заслугах.

Швидка допомога, скріншот: YouTube

"Дивись, який мудак на таксі. Ти подивися, що творить. Зараз треба йому п*зди дати", - каже водій за кермом, поки відеореєстратор демонструє ситуацію на дорозі.

Ми бачимо, як машина швидкої допомоги хоче виїхати на ліву смугу, показуючи це за допомогою поворотника. Однак таксист навіть і не думає пропускати авто. Згодом він зрівнявся зі "швидкою", перегнав і почав блокувати дорогу, щоб заморозити рух. Таксист вийшов, щоб "розібратися" з суперником, але не очікував того, що за водія швидкої допомоги з машин вийде не одна людина.
"Молодці мужики! Показали, хто правий. Браво таким мужикам", "Голос за кадром, бальзам на душу", "Ось як виглядає роз'яснювальна бригада", "Спасибі велике мужикам, заступилися за водія швидкої допомоги", "А потім виявиться, що було погано його рідним і хтось із них помер", - пишуть користувачі в коментарях.

У мережі є і відео з інтерв'ю, взяте у обох сторін конфлікту.

Нагадаємо, в Києві через лезгинку сталася бійка з різаниною - "Тікали в ресторан"

Як повідомляв "Знай.ua", жінка виявилася прикутою до інвалідного крісла в 14 років, але зуміла виграти параолімпіаду: бездомний вдарив ножем

Знай.ua писав, у Києві луганчанин розстріляв товариша по чарці через дамську симпатію: дістав рушницю і...