Нагадаємо нашим читачам, що відомий український кухар Євген Клопотенко нещодавно ще раз розповів, чим годуватимуть дітей у школах та садочках. На це багато українських батьків почали активно висловлювати своє невдоволення.

А ось у звіт вже на критику батьків з'явилося зізнання від української журналістки Тетяни Трощинської, яка розповіла, як її годували в "радянському дитинстві".

Про це написала в мережі Facebook українська журналістка Тетяна Трощинська.

Їдальня. Фото: ДніпроЧас
Їдальня. Фото: ДніпроЧас

"Мені було між 4 і 5 роками, і одного разу я прийшла з садка додому, а на голові у мене була засохла буряк і капуста. У ті часи в садку давали таку класику радянського громадського харчування як борщ, а я це їсти не могла, не можу і не буду їсти ніколи. Тому наша вихователька Марія Макарівна, віддана послідовниця радянської каральної педагогіки, просто вмочила мою голову в тарілку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Батьки винахідливо не мили мені голову, а вранці пішли відразу до завідуючої. Марії Миколаївні зробили активне зауваження, що так не потрібно робити, більше мене не примушували їсти бурачок. Це десь 1978 рік, тоді таке практикували, напевно, не тільки в моєму садочку. Це обурливо, неправильно, це насильство.

І в цьому місці я відчуваю, як чиясь рука тягнеться і тягнеться, щоб поставити сльозу. Ми так звикли до цього. Ні, навіть не так, до цього - з приводу і без. Ми вчимося відчувати і вчимося верещати, але зовсім, зовсім не хочемо рефлексувати і аналізувати.", - пише Тетяна.

Публікація Тетяни Трощинської, скріншот: Facebook

Публікація Тетяни Трощинської, скріншот: Facebook

Публікація Тетяни Трощинської, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Євген Клопотенко показав, чим годуватиме школярів найближчим часом: 160 страв на будь-який смак.

Як повідомляв Знай.uа, шкільне меню Євгена Клопотенка "забракували" батьки, вимагають терміново скасувати: "Діти відмовляються їсти і пити".

Знай.uа писав, Олена Зеленська порадила українцям, які продукти не зашкодять здоров'ю: від чого краще відмовитися не тільки на Новий рік.