Однією з найбільш неприємних Бід в Україні, звичайно ж, є громадський транспорт, який у своєму первісному вигляді працює десятки років і практично ніяк не змінюється, крім тролейбусів, автобусів.

Маршрутне таксі завжди було дорожче інших, але і якість завжди гірше. Часто в мережі можна побачити фото і відео з тією чи іншою маршруткою, яка або втратила колесо прямо по дорозі, або ж має інші види пошкоджень. Якось люди каталися з дощем всередині, так як дах протікав, а хтось побачив, як працює коробка передач в Харківському громадському транспорті №123.

Маршрутки, скріншот: Youtube

"Нам, звичайно, завжди було цікаво, як працює коробка передач в 123 маршруті, але не настільки", - повідомляють очевидці.

Нутрощі маршрутки, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нутрощі маршрутки, скріншот: Youtube

Нутрощі маршрутки, скріншот: Youtube

"Знімав на мокрий черевик", "Г*внотранспорт в кращому місті. На думку тих, хто не їздить в цьому транспорті...", "Нічого не зрозумів, але дуже цікаво", "На благо міста і всіх харків'ян!🙈", "Коробка передач - це ж телевізор!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в салоні української маршрутки виросли гриби: "За 8 гривень покатався і..."

Як повідомляв "Знай.ua", колеса відвалюються на ходу, водій "клеїть" на місце сам: пасажири збунтувалися через аварійні маршрутки

Знай.ua писав, батько ніс породіллю на руках по ямах, бо швидка не доїде: українці страждають через зруйновані дороги, на кону десятки життів. Місцеві жителі неодноразово зверталися до органів районної і обласної адміністрацій та навіть написали лист Президенту