Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який часто подорожує Україною та ділиться цікавими рецептами страв з різних куточків країни оригінально привітав українців з "Щедрим вечором" та Старим Новим роком.
На своєму youtub-каналі, де на нього підписано 100 тисяч осіб, він опублікував відео з народною піснею, яка має назву "Горілочка моя мила".

Колектив "Затишок", скріншот

На відео можна побачити жінок з Житомирської області у вишиванках, які вже розкрили журналісту давні таємниці різдвяного меню українців. А на цей раз вони вирішили заспівати разом пісню.

Колектив "Затишок", скріншот

Констянтин Грубич був вражений виконанням пісні "Горілочка моя мила". Про те побажав українцям співати тільки пісні про цей напій, а не зловживати ним. Адже навіть у пісні є слова про горілку: "Я б пила, випивала, якби розум ти давала".

Колектив "Затишок", скріншот

"Вважаю цікавим познайомити вас із цим витвором народної творчості. Справжній трилер! І насправді все не так весело, як здається. З горілкою треба бути обережним!", - зазначив Костянтин Грубич.

Нагадаємо, на Різдво, Святвечір та Маланки: Костянтин Грубич поділився стародавніми рецептами наших бабусь. Костянтин Грубич провів розмову з жінками з села Мостове Бердичівського району Житомирської області

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також Знай писав, Костянтин Грубич підказав, як вибрати справжню Лікарську ковбасу: "Тільки м'ясо, яйця і спеції". Грубич розкрив таємницю легендарної Лікарської ковбаси, як правильно обрати

Раніше Знай повідомляв, Костянтин Грубич поділився рецептом рулету з антонівського коропа – пісна страва на різдвяний стіл. Страва від Костянтина Грубича, яка прикрасить ваш різдвяний стіл