19 грудня 2021 року на території мисливського клубу "Погонь" у Варшаві, який орендує рибне господарство в Хелмському районі, стався страшний інцидент.

У ролику показаний момент, коли величезний олень кидається з кущів на нічого не підозрюючого мисливця, під час колективного полювання в лісі. Один з рогів потрапив чоловікові прямо в око, пробивши очну ямку і вирубавши його. Весь інцидент був записаний камерою, якою був обладнаний мисливець Лешек Каміньскі, відомий в мисливському співтоваристві тим, що керував порталом Polunek.pl. про це повідомляє місцеве видання fakt.pl.

дитина на полюванні, фото з Facebook

За даними мисливського порталу Wildmen.pl, олень ударив мисливця рогами в око і проткнув очницю. Виглядало це недобре... Лешека Каміньського відвезли в лікарню, де йому зробили серйозну операцію.

"Лешек Камінський знає багатьох мисливців, тому що він вже багато років веде блог polunek.pl. ми співпрацюємо один з одним, і коли я дізнався про цю подію, мені було важко повірити, що він так швидко одужує", - заявляє знайомий потерпілого.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Постраждалий від оленя, скріншот: Youtube

"Це був Білоруський олень", "Олень все правильно зробив", "Слабенький мисливець попався", "Тепер буде одноокий пірат, а не блогер і не мисливець", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на Житомирщині копа атакував дикий кабан-чоловік загинув на місці

Як повідомляв "Знай.ua", величезна скеля впала на голови любителям ефектних Селфі: 7 загиблих і десятки поранених

Знай.ua писав, за новими штрафами вартість зрізаного гриба складе 75 гривень